Víkendové menu 8 – 9. 2. 2014

DSCN2839

Bramborový krém s kroupovým jelítkem
Brambory, kořenová zelenina, česnek, krev, kroupy, koření- jelito z uzenařství Sláma  z Velkých Bílovic
(Bez jelítka vegetarianské i bezlepkové)
35,-

Jehněčí kýta pomalu pečená na kořenové zelenině s rozmarýnem a tymiánem
jehněčí kýta od farmáře z vysočiny, česnek, cibule, kořenová zelenina, vývar, bílé víno, rýže
116,-

Rizoto s fenyklem
rýže Vialone Nano, vývar zeleninový, bílé víno, máslo, cibule, česnek, petržel, parmazán
(Bezlepkové – vegetarianské )
96,-

Caramelini s brokolici,sušenými rajčaty a guincatou frescou ve smetanové omáčce
Naše domácí caramelini s 2 různými naplněmi ve smetanové omáčce
(vegetariánské)
108,-

Flank steak s restovanými žampiony, špenátem a opékanými bramborami
(Bezlepkové)
186,-

Salát s prosciuttem, rucolou,, čekankou a granátovým jablkem
Zálivka-pomerančová šťáva, balzamikový ocet
(bezlepkové)
95,-

Domácí sladkosti

Tvarohovo-citronový koláč
35,-

Přílohy:

Vařené brambory                  25,-
Šťouchané brambory           30,-
Opékané brambory               35,-
Jasmínová rýže                      30,-

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.