Víkendové menu 5.10. 2013

DSCN2222

Smetanovo bramborový krém s houbami
houby z vysočiny, kořenovka, cibule, brambor, smetana,(bezlepkové, vegetariánské)  35,-
Vepřová pečeně
Věpřová plec, cibule, česnek (bezlepkové) 76,-
Pečená červená řepa s mrkví a koprem  (Vegetariánské, bezlepkové)  64,-
Risoto z červené a bílé čekanky
Ryže arborio, zeleninový vývar, čekanka, máslo, bílé víno, parmasan (Vegetariánské, bezlepkové) 96,-
Pražma královská
Pražma královská, bylinky, máslo  148,-
Grilované chobotnice
Chapadla chobotnice,, bylinky, chilli, limeta  86,-
Steak a obědový salát týdne
Hovězí spider steak (2oo)g
Vyzrálý steak, býk 27 měsíců, plemeno české strakaté (Bezlepkové) 172,-
Salát s grilovanými kuřecími prsy, hruškami a parmasanem
Grilovaná kuřecí  prsa z českého chovu, hrušky, parmasán Garnd moravia směs salátových listů, vinaigrette
(Bezlepkové) 118,-
Domácí sladkosti:
Bretaňský koláč se sušenými švestkami  35,.
Jablečný píe  35,-
Domácí lívance s banány a čokoládou 68,-
Vařené brambory s máslem 25,-
Opékané brambory 35,-
Domácí karlovarský knedlík 35,-
Bramborovo dýňovou kašé 35,-
Brambory dovážíme z farmy v Dolních Dubňanech
Dýně nám dodáva farma Svět dýní

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.