Víkendové menu

Víkendové menu DSCN1916

23. 8. 2013

Hovězí vývar s nudlemi p. Brabcové
Hovězí maso, morkové kosti, kořenovka, cibule, nudle-vejce mouka
(bez nudlí bezlepkové)  35,-
Fazulka na kyselo s vařeným hovězím a bramborami
Hovězí zadní, brambory, mangold mléko
(Bezlepkové)  96,-
Fazulka na kyselo s vařeným vejcem a bramborami
Hovězí zadní, brambory, mangold mléko
(Bezlepkové-vegeteriánské)  82,-
Pstruh duhový s bylinkami a šťouchanými bramborami s lebedou
Pstruh duhový, bylinky, brambory, lebeda, mléko
(Bezlepkové)  136,-
Mořský okoun s bylinkami a šťouchanými bramborami s lebedou
Mořský okoun(180g), bylinky, brambory, mangold mléko
(Bezlepkové)  278,-
Smažené  cuketové květy v těstíčku s vínem a parmasanem se štouchanými bramborami s lebedou
Květy cuket, mouka, parmasan, brambory mléko (vegetariánské)  88,-
Steak a obědový salát týdne
Jehněčí hřebínek se šťouchanými bramborami s lebedou
Jehněčí kotleta(4oog s kostí), česnek,provensálské bylinky, brambory, mangold mléko
(Bezlepkové)  258,-
Steak z krkovice s lečem a pečivem
Vepřová krkovice(15og), papriky,rajčata,  a, cibule od pěstitelky Dlápalové
(Bezlepkové)  112,-
Trikolore salát
Mozarella, rajčata, bazalka, olivový olej a balsamiková redukce
(vegetariánské-bezlepkové)  89,-
Domácí sladkosti:
Broskvový koláč  35,-
Domácí lívance s malinami a kysanou smetanou 78,-
Domácí lívance s borůvkami  a kysanou smetanou 68,-

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.