Víkendové menu 29-30. 11. 2014

tom-yum-ghai

 

Domácí limonády s živými jedlými květinami, ozdravný program proti podzimní blbé náladě.

 

Thajská rybí polévka s krevetami a rýžovými nudličkami

Krevety, rybí vývar, bambusové výhonky, cherry rajčátka, zázvor, cibule, česnek, kořenová zelenina,

(bezlepkové)

45,-

 

Vepřová pomalu pečená líčka s dušeným hrášek s mrkví a maslovými bramborem s perželkou

(bezlepkové)

107,-

 

Dušený hrášek s mrkví s maslovými bramborem s perželkou

(Vegetariánské, bezlepkové)

82,-

 

Pečená pražma s bylinkovým máslem a s maslovými bramborem s perželkou

Pražma královská čerstvá (300-350g), rozmarýn, tymián, máslo, brambory, mléko, česnek medvědí (Bezlepkové)

197,-

 

Cassoulet s pečivem

Vepřové kuže, jehněčí maso, husí klobása, kachní paštika, bílé víno, Armagnac, česnek, cibule, saturejka,tymian, rozmarýn a 12ti hodinové vaření

(Bezlepkové)

145,-

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.