Víkendové menu

Víkendové menu

17-18. 8. 2013

Halászlé ze sumce a kapra
V rybím vývaru uvařevé porce ryb v rybím guláši- velmi trdiční maďarská specialita.
Rybí vývar z kapra, sumce,lososa a tresky , kořenová zelenina, , cibule, papriky rajčata, česnek
(Bezlepkové)   78,-
Cuketová polévka
Cukety, řapíkatý celer, mrkev, petržel brambory a, cibule
(Bezlepkové-vegetarianské)   35,-

Jehněčí kýta po provensálsku s vařeným bramborem
Jehněčí kýta, rozmarýn, tymian, česnek, kořenová zelenina,  brambory
(Bezlepkové)   234,-

Kuřecí prsa pečené ve šlehačce s bramborem
Kuřecí prsa z českého chovu, šlehačka, brambory
(Bezlepkové)   108,-

Lečo s vejcem
Papriky,rajčata, zelená a, cibule od pěstitelky Dlápalové
(Bezlepkové-vegetarianské)  82,-

Steak a obědový salát týdne

Steak z krkovice s lečem a pečivem
Vepřová krkovice, papriky,rajčata,  a, cibule od pěstitelky Dlápalové
(Bezlepkové-vegetarianské)
(Bezlepkové)  112,-

Těstovinový salát s prosciutto s citonovou zálivkou
Těstoviny, prošut, olivyy salát ledový, dubový, cherry rajčata, vinegret
(vegetarianské)  98,-

Domácí sladkosti:

Domácí lívance s malinami  a kysanou smetanou  78,-
Domácí lívance s borůvkami  a kysanou smetanou  68,-

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.