Víkendové menu 19.- 20.10. 2013

Dýňová polévka se zakysanou smetanou

Zázvor, mrkev, cibule a další kořenová zelenina, brambory, zakysaná smetana

(Bezlepkové, Vegetariánské)

35,-

 

Pečené kuřecí stehno podávané s jablečným nebo rajčatovým kompotem

Kuřecí maso, dýně, brambory, červená cibule, jablka/rajčata (Bezlepkové)

78,-

 

Rizoto s červenou řepou

Zeleninový vývar, červená řepa, kulatozrnná rýže arborio, máslo, parmezán

(Bezlepkové, Vegetariánské)

94,-

 

Ratatouille

Rajčata, cukety, lilek, řapíkatý celer, česnek, cibule, papriky, bouquet garni

(Bezlepkové, Vegetariánské)

85,-

 

Hnízda plněná houbami nebo dýní hokkaido

Filo těsto, dýně hokkaido/hřib hnědý, smetana

(Vegetariánské)

87,-

 

Tafelspitz s jablkovým křenem a vídeňským bramborovým salátem

Vařená bio hovězí květová špička v hovězím vývaru, jablko, křen, kořenová zelenina, hovězí vývar,cibulka, pažitka, olivový olej, ocet

(Bezlepkové)

148,-

 

Přílohy:

Vařené brambory s máslem

25,-

Opékané brambory

35,-

Dýňovo-bramborová kaše

35,-

Steak a obědový salát týdne

Steak z vepřové kotlety na medové hořčici s opékaným bramborem a salátem
Vepřová kotleta, medová hořčice, salát, opékané brambory (Bezlepkové)

118,-

 

Skandinávský salát s lososem

Marinovaný losos (sůl, cukr, kopr, křen), rukola, špenát, rajčata, brambory, jarní cibulka (Bezlepkové)

106,-

 

Domácí kančí paštika

Kančí svíčková, kachní játra, cibule, armagnac

75g……………………………………. 75,-

135g………………………………… 125,-

 

Domácí sladkosti:

 Hruškovo-jablečný štrúdl se šlehačkou

35,-

 

Biskupský chlebíček

35,-

 

Hrušková galetta se šlehačkou

35,-

 

Domácí lívance s višněmi a čokoládou

68,-

 

Košík pečiva

8,-

Za poloviční porce účtujeme

2/3 ceny.

 

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.