Víkendové menu 18. – 19. 1. 2014

Mrkvový krém se zázvorem a chilli

Zeleninový vývar, mrkev, zázvor, chilli, smetana, máslo

(Bezlepkové)

35,-

 

Vepřové medailonky se slaninou na tymiánu, bramborové pyré

Medailonky z vepřové panenky, slanina, česnek, tymián, rozmarýn, brambory, máslo, mléko

(Bezlepkové)

158,-

 

Tagliatelle s italskou klobásou salsiccia a bio dýní Hokaido

Čerstvé těstoviny – hladká mouka, mouka z tvrdé pšenice, vejce, italská klobása salsiccia, olivový olej extra vergine, bio dýně Hokaido, česnek, chilli, parmazán

108,-

 

Rizoto s čekankou a pistáciemi

Rýže Vialone Nano, čekanka, cibule, zeleninový vývar, bílé víno, máslo, parmazán, čerstvé pistácie

(Vegetariánské, bezlepkové)

104,-

Waldorfský salát s kuřecím masem

Kuřecí prsa z kuřat z českého chovu, řapíkatý celer, jablka, vlašské ořechy, majonéza, kysaná smetana, salátové lůžko

(Bezlepkové)

104,-

 

Domácí paštika s husími játry a armagnacem

Husí játra, vepřový lalok, armagnac, cibule

75g…………………..…………70,-

135g……..……………………115,-

 

Domácí sladkosti:

 

Roláda s čokoládovým krémem a šlehačkou

35,-

 

Bábovička s lesním ovocem a šlehačkou

56,-

 

Bábovička s 85% belgickou čokoládou a šlehačkou

56,-

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.