Víkendové menu 16-17. 8. 2014

Dýňová polévka s datlovým sirupem  45,-
hokaido, kořenová zelenina, zázvor, koriandr
(Vegetariánské, bezlepkové)

Rybí krémová polévka  45,-
Rybí vývar, kořenová zelenina, smetana, brambory
(bezlepkové)

Telecí roláda se šťouchanými bramborami s dýní hokaido  136,-
Telecí hrudí, hřib pravý,křemenáče, vejce, petržel houska,

Plněné papriky s pečivem  89,-
Mix mletého hovězího a vepřového masa, rýže, rajčata, papriky od pěstitelky Dlapalové, bylinky,
(bezlepkové)

Treska na másle a kmínu s vařeným bramborem  138,-
Treska tmavá 200g
(bezlepkové)

Fish and chips, domácí tatarka  149,-
Treska tmavá

Lečo se zastřeným vejcem a pečivem  82,-
rajčata, papriky od pěstitelky Dlapalové, řapikátý celer, cuketa, cibule, bylinky,vejce
(Vegetariánské, bezlepkové)

Týdenní nabídka
Vepřové medailonky po jamajsku s grilovanou kukuřicí a salátkem 163
Vepřová panenka, koriandr, zázvor, chilli, med, bobkový list, sójová omáčka, kysaná smetana, cukrová kukuřice (Bezlepkové)
Zapečený balkánský sýr se zeleninou 94
balkánský sýr, rajčata, papriky, kalamata olivy, panenský olivový olej, pepř
(Vegetariánské, bezlepkové)
Salát z červeného melounu a balkánského sýru 112
Červený meloun, sýr ,rukola, máta, petržel, koriandr,salátové lůžko, zálivka – olivový olej, pomerančová šťáva, sezamové seminko

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.