Víkendové menu 13-14. 12. 2014

 

 

Špenátový krém s polentou

Špenát, brambory, cibule, česnek, celer, mrkev, petržel, kysaná smetana, kukuřičná mouka

(Vegetariánské, bezlepkové)

45,-

 

Vepřové výpečky se zelím a chlupatými

knedlíky

České vepřová plec, červené  zelí jablka, cibule, mouka, vejce brambory

89,-

 

Pstruh na másle s citronovou holandskou omáčkou a petrželkovými bramborami

Pstruh, máslo, žloutky, citrón, brambory, hladkolistá petržel

(Bezlepkové)

122,-

 

Čerstvé Tagliatelle s lososem a špenátem ve smetanové omáčce

Losos, špenát, česnek, cibule, muškátový oříšek, smetana, parmazán, čerstvé těstoviny – tagliatelle

118,-

 

Čekankové listy plněné  ricottou a ořechy s polentou

Čekankové puky, česnek, bazalka, ricotta, vlašské ořechy, parmazán, máslo, mléko, kukuřičná mouka

(Vegetariánské-bezlepkové)

98,-

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.