Víkendové menu 11.–12. 1. 2014

Dnes jsme vám navařili večer koncert a

 1455174_10201766913228864_1844795527_n

Špenátová polévka s parmezánovo-polentovými noky

Zeleninový vývar, kořenová zelenina, špenát, cibule, česnek, parmezán, polenta

(Vegetariánské, bezlepkové)

45,-

 

Kuřecí prsa pečená ve šlehačce s vařeným bramborem

Kuřecí prsa, šlehačka, červená paprika, koření (Bezlepkové)

96,-

 

Cassoulet

Jehněčí kýta, kůže z uzené slaniny, husí játra foie gras, husí paštika, Armagnac, suché bílé víno, cibule, česnek, bílé fazole, bouquet garni.

Podáváme se Svatovavřineckým vínem (1 dcl) a bílým pečivem       v ceně. (Bezlepkové)

145,-

 

Ravioli plněné ricottou a špenátem sypané parmezánem

Ravioli – semolina, vejce, syrovátka, ricotta, špenát, máslo, parmezán (Vegetariánské)

108,-

 

Pečená zelenina s mozzarellou a polentovými noky

Řapíkatý celer, paprika, rajčata, cuketa, šalvěj, mozzarella z buvolího mléka, polenta

(Vegetariánské, bezlepkové)

94,-

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.