Speciální jelení menu a speciální Jelení loje 10.10.2013

Dnes večer po Karlových Varech, Praze, Hradci Králové, Hamburku, Salzburgu, Knírburku konečně v Brně! Naše nejmilejší Jelení loje! A před tím si nezapomeňte pochutnat na jelení roládě plněné hříbky, či jelení polévce, či jelením burgru. Na laně jsme prostě připravení.

Jelení loje

Myslivecká fazolová polévka

Vývar z jelena, jelení maso, bílé fazole, kořenová zelenina, cibule, brambory, slanina z maďarských specialit na Pekařské ulici

(Bezlepkové)

45,-

 

Jelení roláda plněná houbovou nádivkou s opečeným bramborem a jeřabinovým přelivem

Jelení krk, hřiby, ryzce a pýchavky z Vysočiny, bílé pečivo, mléko, slanina z maďarských specialit na Pekařské ulici, cibule červené víno, máslo, černá jeřabina-aronie, brambory z farmy v Dolních Dubňanech

124,-

 

Pečená mufloní kýta na slanině a česneku, bramborové pyré

Mufloní kýta, koložvárská slanina z maďarských specialit na Pekařské ulici, česnek, cibule, jalovec, citronová kůra, citronová šťáva, tymián, máslo, červené víno, brambory, máslo, mléko

(Bezlepkové)

124,-

 

Špagetová dýně s rajčaty a bylinkami

Špagetová dýně od pěstitelů ze Světa dýní, rajčata, papriky, česnek, bazalka, oregano, olivy, olivový olej extra  vergine

(Vegetariánské, bezlepkové)

83,-

 

Jelení burger s cibulovým relišem v domácí housce, opékaný brambor

Jelení maso (125 g)

138,-

Steak a obědový salát týdne

 

Steak z jeleního hřbetu na portském víně s černou jeřabinou a opékaným bramborem
Jelení hřbet 2oog , černá jeřabina – aronie

(Bezlepkové)

258,-

 

Fenyklový salát s prosciuttem, vaječnou omeletou a lanýžovým dresinkem

Fenykl, prosciutto crudo, vejce, mléko, výběr salátových listů, olivový olej extra vergine, citron, lanýžový med, vinaigrette

(Bezlepkové)

125,-

 

 Domácí sladkosti:

 

Dýňový koláč

35,-

 

Domácí lívance s banány a čokoládou

68,-

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.