Špačkovo Halali vrcholí – Víkendové menu 12. – 13. 10. 2013

Zvěřinové hody nám vrcholí a je třeba rozhodnout, zda se zelím, či se šípkovou! Přijďte podpořit svého favorita, výsledky sčítáme a dáme vědět, kdo je v Kabaretu Špaček vítězem tohoto sporu. Halali

fe59e55774aea2faff2b22476bc91b61

Krémová kaštanová polévka

Vývar z jeleních kostí a masa, kořenová zelenina, cibule, česnek, divoké koření, jedlé kaštany, smetana(Bezlepkové)

45,-

 

Kančí kýta podle Slavností sněženek buď se šípkovou, nebo se zelím

Kančí kýta špikovaná slaninou Mangalica, kořenová zelenina, cibule, česnek, divoké koření, jelení vývar, domácí šípková nebo bílé zelí

124,-

 

Jelení sekaná s medovou hořčicí

Jelení plec a krk, Koložvárská slanina, cibule, česnek, divoké koření, medová hořčice (Bezlepkové)

98,-

 

Pstruh na másle s citronovou holandskou omáčkou

Pstruh duhový, máslo, žloutek, olivový olej extra vergine, citronová šťáva (Bezlepkové)

112,-

 

Květák po římsku

Květák, černé olivy, rajčata, česnek, cibule, hladkolistá petržel, římský kmín, brambory, máslo (Vegetariánské, bezlepkové)

75,-

 

Přílohy:

Vařené brambory s máslem

25,-

Opékané brambory

35,-

Domácí karlovarský knedlík

35,-

Steak a obědový salát týdne

 

Steak z panenky divočáka na portském víně s černou jeřabinou a opékaným bramborem
Panenská svíčková z divočáka 2oog , černá jeřabina – aronie

(Bezlepkové)

258,-

Fenyklový salát s prosciuttem, vaječnou omeletou a lanýžovým dresinkem

Fenykl, prosciutto crudo, vejce, mléko, výběr salátových listů, olivový olej extra vergine, citron, lanýžový med, vinaigrette

(Bezlepkové)

125,-

Srnčí burger s cibulovým relišem v domácí housce, opékaný brambor

Srnčí maso (125 g)

138,-

Domácí jelení paštika s foie gras

(Jelení maso, husí játra foie gras, armagnac)

75g…………………………………….. 75,-

135g………………………………….. 125,-

 Domácí sladkosti:

Kynutý jablkový závin

35,-

Domácí lívance s višněmi a čokoládou

68,-

Domácí lívance s banány a čokoládou

68,-

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.