Sobotní menu 21. 12. 2013

Celerový krém s pórkem

Zeleninový vývar, celer, mrkev, petržel, pórek, brambory, smetana, máslo

(Vegetariánské, bezlepkové)

35,-

 

Pečená marinovaná dančí žebra

Dančí žebra, cibule, rozmarýn, med, česnek, brambory

(Bezlepkové)

125,-

 

Vepřová pečínka na jablkách

Vepřové plecko, jablka, hřebíček, dijonská hořčice, česnek, cibule

(Bezlepkové)

97,-

 

Špagetová dýně se sýrovou omáčkou ze sýra s modrou plísní

Špagetová dýně od pěstitelů ze Světa dýní, cibule, česnek, máslo, sýr s modrou plísní, parmazán, smetana, muškátový oříšek

(Vegetariánské, bezlepkové)

83,-

 

Přílohy:

Bramborové pyré

35,-

Opékané brambory

35,-

Vařené brambory s máslem

25,-

Týdenní nabídka

 

Steak z kachních prsou na portském víně a rozmarýnu se švestkovou omáčkou a pečeným bramborem

Kachní prsa, rozmarýn, portské víno, švestky, brambory z Dolních Dubňan

(Bezlepkové)

168,-

 

Salát z  pečené zeleniny marinované v bylinkovém oleji

Fenykl, mrkev, červená cibule, cherry rajčata, směs salátových listů, olivový olej extra virgin., citronová šťáva, mletý koriandr, česnek, oregano

(Bezlepkové, Veganské)

98,-

 

Domácí paštika s husími játry a armagnacem

Husí játra, vepřový lalok, armagnac, cibule

75g……………………………………70,-

135g……..…………….……………115,-

 

Domácí sladkosti:

 

Domácí lívance s jablkovým kompotem a kysanou smetanou

68,-

 

Domácí lívance s banány, čokoládou a zakysanou smetanou

68,-

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.