Rybí vánoční menu 20. 12. 2013

Lehký pórkový krém

Zeleninový vývar, kořenová zelenina, pórek, brambory, smetana, máslo

(Vegetariánské, bezlepkové)

35,-

 

Kapr na černo s domácím karlovarským knedlíkem

Jedná se o nejstarší dochovaný český recept na vánočního kapříka. Snoubí v sobě chutě a vůně klasických českých vánoc.

Kapr z rybárny pana Šopíka, kořenová zelenina, cibule, hřebíček, bobkový list, tymián, citron, vlašské ořechy, jablka, sušené švestky, ocet, perníčky vánoční, rozinky, mandle

115,-

 

Kapustovo-cuketové placky s vařeným bramborem

Kapusta, cuketa, tymián, česnek, majoránka, brambory

(Vegetariánské)

79,-

 

Brambory dovážíme z farmy v Dolních Dubňanech.

 

Týdenní nabídka

 

Steak z kachních prsou na portském víně a rozmarýnu se švestkovou omáčkou a pečeným bramborem

Kachní prsa, rozmarýn, portské víno, švestky, brambory z Dolních Dubňan

(Bezlepkové)

168,-

 

Salát z  pečené zeleniny marinované v bylinkovém oleji

Fenykl, mrkev, červená cibule, cherry rajčata, směs salátových listů, olivový olej extra virgin., citronová šťáva, mletý koriandr, česnek, oregano

(Bezlepkové, Veganské)

98,-

 

Domácí paštika s husími játry a armagnacem

Husí játra, vepřový lalok, armagnac, cibule

75g……………………………………70,-

135g……..…………….……………115,-

 

Domácí sladkosti:

 

Domácí lívance s jablkovým kompotem a kysanou smetanou

68,-

 

Domácí lívance s banány, čokoládou a zakysanou smetanou

68,-

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.