Cassoulet 9. 1. 2014

Zítra a o víkendu je náš Špačkovský gastronomický svátek. Po celý rok poctivě schraňujeme a zamražujeme všechny kůže z té skvělé uzené maďarské slaniny, abychom pro Vás mohli připravit ten nejlepší Cassoulet. Po přidání jehněčí kýty, nejjemnější husí paštiky, skleničky Armagnacu, husích jater foie gras, skvělé pikantní klobásky a dalších ingrediencí se vytvoří chuťový zázrak. Podáváme se skleničkou svěžího červeného vína. Navíc perfektní k doplnění kolagenu tou nejpříjemnější cestou.

Tisk

Denní menu

 

9. 1. 2014

 

Fenyklovo – bramborový krém

Zeleninový vývar, cibule, fenykl, brambory, máslo, smetana

(Vegetariánské, Bezlepkové)

35,-

 

Cassoulet

Jehněčí kýta, kůže z uzené slaniny, husí játra foie gras, husí paštika, Armagnac, suché bílé víno, cibule, česnek, bílé fazole, bouquet garni

Podáváme se Svatovavřineckým vínem (1 dcl) a bílým pečivem       v ceně

(Bezlepkové)

145,-

 

Cuketové rizoto

Rýže Vialone Nano, cuketa, cibule, česnek, zeleninový vývar, máslo, parmazán, bílé víno

(Vegetariánské, bezlepkové)

93,-

Týdenní nabídka

 

 

Salát s mangem a avokádem

Ledový salát, avokádo, mango, mandle, brusinky, extra panenský olivový olej, citron

(Vegetariánské, bezlepkové)

124,-

 

Domácí paštika s husími játry a armagnacem

Husí játra, vepřový lalok, armagnac, cibule

75g…………………..…………70,-

135g……..……………………115,-

 

Domácí sladkosti:

 

Štrůdl dle denní nabídky

35,-

 

Bábovička s lesním ovocem a šlehačkou

56,-

 

Bábovička s 85% belgickou čokoládou a šlehačkou

56,-

 

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.