7. 2. 2014 Rybí pátek

siven_americky

Rybí vývar se zeleninou a parmazánovým krutonem

Rybí vývar z mořských ryb, kořenová zelenina, cibule, bouquet garni, bílé pečivo, parmazán

(Bez krutonu bezlepkové)

35,-

 

Pečený siven s bylinkovým máslem a citrónem, petrželkové brambory

Siven je sladkovodní ryba z čeledi lososovitých velmi podobná pstruhovi, ochutnejte rozdíl na másle, rozmarýnu, šalvěji a tymiánu.

(Bezlepkové)

124,-

 

Pečený bio bůček s petrželkovým bramborem

Bůček z bio farmy v Sasově, cibule, česnek, citrónová šťáva a kůra, brambory, máslo, hladkolistá petržel

(Bezlepkové)

94,-

 

Pečené mrkve na zázvoru a medu s polentou

Mrkev, zázvor, med, chilli pasta Harissa, polenta

(Vegetariánské – bezlepkové)

79,-

 

Brambory dovážíme z rodinné farmy Tuzů v Dolních Dubňanech.

Týdenní nabídka

 Flank steak s restovanými žampiony, špenátem a opékanými bramborami

(Bezlepkové)

186,-

 

Salát s prosciuttem, rucolou,, čekankou a granátovým jablkem

+ pomerančová šťáva, balzamikový ocet, salátové lůžko

(bezlepkové)

95,-

 

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.