6. – 7. 9. 2014 Víkendové menu

Nezapomeňte na nedělní koncert. Kultura bude!Zobin Baygan

Květákový krém s česnekovými krutony
Zeleninový vývar, kořenová zelenina, cibule, česnek, brambory, oregano, květák, smetana, bílé pečivo (Bezlepkové)
45,-

 

Filet z candáta s domácím bazalkovým pestem a vařenými bramborami
Filet z candáta (200g) z rybárny Šopík, máslo, domácí bazalkové pesto, brambory z Dolních Dubňan (Bezlepkové)
212,-

 

Hovězí maso na houbách se šťouchanými bramborami
Hovězí krk z řeznictví U křížku na Lidické ulici, cibule, česnek, kořenová zelenina, hřiby pravé, suchohřiby, lišky, žampióny, brambory, máslo, mléko (Bezlepkové)
127,-

 

Kuře pečené na chilli s jasmínovou rýží
Kuřecí maso z Čech, zázvor, chilli, česnek, rajčata, cibule, jasmínová rýže
(Bezlepkové)
98,-

 

Paprikové lodičky plněné ricottou a mozzarellou se šťouchanými bramborami
Papriky od pěstitelky paní Dlapalové z Břeclavi, ricotta, mozzarella, oregano, česnek, brambory z Dolních Dubňan, máslo, mléko (Vegetariánské, bezlepkové)
93,-

Steak z kachních prsou na portském víně a bylinkách s brusinkovou omáčkou

Kachní prsa, portské víno, brusinky, hovězí vývar, tymián (Bezlepkové)

168,-

 

Salát Tabouleh s kuskusem

Marocký kuskus, zeleninový vývar, citronová kůra a šťáva, jarní cibulka, okurka, cherry rajčata, hladkolistá petržel, máta, cumin, saláty různých druhů (Veganské, bezlepkové)

109,-

 

Domácí sladkosti:

 

Lívance s čerstvými jahodami   78,-

Lívance s čerstvými borůvkami 78,-

Lívance s čerstvými malinami   78,-

 

Přílohy:

Vařené brambory                       25,-

Bramborová kaše                      30,-

Opékané brambory                    35,-

Arabský chleba 2ks                    25,-

Tortilla.2ks                                   25

Košík pečiva                                10,-

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.