6. 2. 2014

Sasov

 

Pečený bio bůček

Kapustová polévka s maďarskou klobásou

Zeleninový vývar, kořenová zelenina, kapusta, papriková klobása z maďarských specialit na Pekařské ulici, brambory

(Bezlepkové)

35,-

 

Pečený bio bůček se šťouchaným bramborem

Bůček z bio farmy v Sasově, cibule, česnek, citrónová šťáva a kůra, brambory, máslo, mléko

(Bezlepkové)

94,-

 

Zapečené brambory s gorgonzolou, sušenými rajčaty a bylinkami

Brambory, gorgonzola piccante ze sýrárny Gran Moravia, sušená rajčata, červená cibule, česnek, rozmarýn, tymián

(Vegetariánské – bezlepkové)

88,-

 

Brambory dovážíme z rodinné farmy Tuzů v Dolních Dubňanech.

 

Týdenní nabídka

 Flank steak s restovanými žampiony, špenátem a opékanými bramborami

(Bezlepkové)

186,-

 

Salát s prosciuttem, rucolou,, čekankou a granátovým jablkem

+ pomerančová šťáva, balzamikový ocet, salátové lůžko

(bezlepkové)

95,-

 

Domácí sladkosti

 

Broskvový koláč se šlehačkou 35,-

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.