27.11.2014

Dnes a až do neděle je náš Špačkovský gastronomický svátek. Po celý rok poctivě schraňujeme a zamražujeme všechny kůže z té skvělé uzené maďarské slaniny, abychom pro Vás mohli připravit ten nejlepší Cassoulet. Po přidání jehněčí kýty, nejjemnější husí paštiky, skleničky Armagnacu, husích jater , skvělé pikantní klobásky a dalších ingrediencí se vytvoří chuťový zázrak.

Tisk

Cuketová krémová polévka  45,-

Cukety,cibule, česnek, kořenová zelenina,

(bezlepkové)

 Cassoulet s pečivem  145,-

Vepřové kuže, jehněčí maso, husí klobása, kachní paštika, bílé víno, Armagnac, česnek, cibule, saturejka,tymian, rozmarýn

(Bezlepkové)

Zapačené brambory s cuketou a sýrem  82,-

Cuketa, brambory, gouda, brie,gorgonzola,caciotta fresca

(Vegetariánské, bezlepkové)

Týdenní nabídka

 Vepřové medailonky obalené  prosciuttem  169,-

Vepřová panenka, tymián, rozmarýn,  prosciutto crudo, salátek

(Bezlepkové)

 Salát s gorgonzolou, hruškami a vlašskými ořechy  118,-

Směs salátových listů, rukola, medový vinaigrette, gorgonzola, hruška, vlašské ořechy

(Vegetariánské, bezlepkové)

Husí škvarky (100g)  87,-

(Bezlepkové)

 

Domácí sladkosti:

Lívance s dušenými jablky        78,-

Lívance s dýňovým kompotem 78,-

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.