26. 8. 2013

  Polévka z řapíkatého celeru se zeleným kari

Řapíkatý celer, pórek, zeleninový vývar, bouqet garni, brambory, domácí kari pasta (zázvor, chilli, citronová tráva, koriandr, cibule, česnek)

(Vegetariánské, bezlepkové)

35,-

 Keema Palak – orientální mleté hovězí se špenátem

Keema Palak – orientální mleté hovězí se špenátem

Mleté hovězí maso, špenát, česnek, cibule, zázvor, rajčata, brambory, smetana, koření na Keema Palak

Příloha – arabský chléb

98,-

 Pikantní cizrna s tamarindem

Pikantní cizrna s tamarindem

 Cizrna, čerstvě připravený tamarind, kmín, cibule, česnek, zázvor, chilli, koriandr, kurkuma, rajčata, garam masala

Příloha – arabský chléb

89,-

Steak a obědový salát týdne

 Telecí steak na hroznovém víně se smetanovou omáčkou a parmazánovým šťouchaným bramborem

Telecí steak na hroznovém víně se smetanovou omáčkou a parmazánovým šťouchaným bramborem

Telecí kýta (2oog), hroznové víno, smetana, parmezán, nové brambory z farmy v Dolních Dubňanech

(Bezlepkové)

187,-

 

Maurský křupavý salát

Karotka, ředkvičky, jablka, rozinky, hladkolistá petržel, máta, sezamová pasta Tahini, červený vinný ocet, opečený sezam

(vegetariánské-bezlepkové)

97,-

 

 Domácí sladkosti:

 

Broskvový koláč

35,-

 

Domácí lívance s malinami

a kysanou smetanou

78,-

 

Domácí lívance s borůvkami

a kysanou smetanou

68,-

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.