24. 10. 2013

Malinový cheesecake

 

Houbová polévka s kysaným podmáslím

Suchohřiby, zeleninový vývar, cibule, brambory z farmy v Dolních Dubňanech, kopr, kysané podmáslí, smetana, nové koření, bobkový list

(Vegetariánské, bezlepkové)

35,-

 

Bůček pečený na pšeničném pivu s bramborovo-česnekovým pyré

Bůček, pšeničné pivo, cibule, brambory z farmy v Dolních Dubňanech, pečený česnek, olivový olej extra virgin

94,-

 

Špagetová dýně s hříbkovo-olivovým sugem

Špagetová dýně od pěstitelů ze světa dýní, suchohřiby, zelené olivy, cibule, česnek, červené víno, rajčata, bazalka, oregano, olivový olej extra virgin

(Vegetariánské)

89,-

 

Steak a obědový salát týdne:

Roštěná z mladého býka s bílými fazolemi cannellini a pórkem
Roštěná z mladého býka (200 g), salátek

(Bezlepkové)

178,-

 

Salát z grilovaných kačeřích prsou Barbarie a francouzské zelené čočky

Kačeří prsa Barbarie z Francie (100 g), zelená francouzská čočka, rukola, směs salátových listů, červená cibule, vinaigrette

(Bezlepkové)

116,-

 

Domácí kančí paštika

Kančí svíčková, kachní játra, cibule, armagnac

75g……………………………………. 75,-

135g………………………………… 125,-

 

Domácí sladkosti:

Belgický hruškový koláč s čokoládou a se šlehačkou

35,-

 

Malinový cheesecake

35,-

 

Domácí lívance s višněmi a čokoládou

68,-

 

Domácí lívance s hruškovým kompotem a čokoládou

68,-

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.