22. 11. 2013

Rybí pátek

 

Francouzská rybí polévka s vínem a rajčaty

Lososový vývar, cibule, kořenová zelenina, česnek,, bílé víno, rajčata, bouquet garni

(Bezlepkové)

35,-

 IMG_3272

Losos pečený na bylinkách s Crème fraîche, vařený brambor s máslem

Losos norský, Crème fraîche 38%, cibule, česnek, hladkolistá petržel, kopr, brambory z Dolních Dubňan, máslo

(Bezlepkové)

125,-

 

Slepice na paprice s houskovým knedlíkem

Slepičí maso, cibule, sladká paprika, smetana, slepičí vývar, světlá jíška, domácí houskový knedlík

89,-

 

Lokše se zelím a kysanou smetanou

Bramborové lokše, tuřanské kysané zelí, cibule, kysaná smetana

(Vegetariánské)

78,-

 

Týdenní nabídka


Steak z hovězí roštěné se smetanovými žampiony a opékaným bramborem

Hovězí roštěná, žampiony, smetana, cibule, kmín, česnek, brambor z farmy v Dolních Dubňanech (Bezlepkové)

195,-

 

Salát s gorgonzolou, hruškami a vlašskými ořechy

Směs salátových listů, rukola, vinaigrette, gorgonzola, hruška, vlašské ořechy

(Bezlepkové, Vegetariánské)

108,-

 

Domácí paštika s husími játry a armagnacem

Husí játra, vepřový lalok, armagnac, cibule

75g……………………………………70,-

135g……..…………….……………115,-

 

Domácí sladkosti:

 

Domácí lívance s lesním ovocem a šlehačkou

78,-

Domácí lívance s višněmi a čokoládou

68,-

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.