22. 10. 2013

Belgický hruškový koláč s čokoládou a se šlehačkou

 

Kukuřičná krémová polévka

Zeleninový vývar – cibule, celer, mrkev, petržel, bouquet garni, cukrová kukuřice, řapíkatý celer, pórek, brambory z farmy v Dolních Dubňanech

(Vegetariánské, bezlepkové)

35,-

 

Telecí na víně s rajčaty a olivami, bramborové placky

Telecí mléčná plec, mrkev, řapíkatý celer, rajčata, olivy, kapary, bílé víno, bazalka, brambory z farmy v Dolních Dubňanech, mouka

107,-

 

Lilkové lasagne

Lasagne, lilky, rajčata, česnek, bešamel, parmazán, oregano, bazalka, olivový olej extra virgin

(Vegetariánské)

89,-

Steak a obědový salát týdne

Roštěná z mladého býka s bílými fazolemi cannellini a pórkem
Roštěná z mladého býka (200 g), salátek

(Bezlepkové)

178,-

 

Salát z grilovaných kačeřích prsou Barbarie a francouzské zelené čočky

Kečeří prsa Barbarie z Francie (100 g), zelená francouzská čočka, rukola, směs salátových listů, červená cibule, vinaigrette

(Bezlepkové)

116,-

 

Domácí kančí paštika

Kančí svíčková, kachní játra, cibule, armagnac

75g……………………………………. 75,-

135g………………………………… 125,-

 

Domácí sladkosti:

Belgický hruškový koláč s čokoládou a se šlehačkou

35,-

 

Kynutý hruškový koláč se šlehačkou

35,-

 

Domácí lívance s višněmi a čokoládou

68,-

 

Domácí lívance s hruškovým kompotem a čokoládou

68,-

 

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.