21. 2. 2014 Rybí pátek

Pražma

Fazolový krém s krevetami

Zeleninový vývar, cibule, kořenová zelenina, bílé fazole, krevety na česneku, chilli a koriandru (Bezlepkové)

35,-

 

Pečená pražma s bylinkovým máslem a špenátovým šťouchaným bramborem

Pražma královská čerstvá (280-350g), rozmarýn, tymián, estragon, máslo, brambory, mléko, špenátové listy (Bezlepkové)

217,-

 

Rybí placičky se špenátovým šťouchaným bramborem

Treska aljašská, rozmarýn, tymián, estragon, mouka, mléko, vejce, brambory, máslo, špenátové listy

89,-

 

Sele pečené na medovém pivu se špenátovým šťouchaným bramborem

Kotleta a krkovice ze selete, cibule, česnek, medové pivo, kmín, brambory z Horních Dubňan, máslo, mléko, špenátové listy (Bezlepkové)

105,-

 

Zapečené brambory s cuketou, špenátem a sušenými rajčaty

Brambory, sušená rajčata, cukety, špenát, tymián (Vegetariánské, bezlepkové)

79,-

 

Týdenní nabídka

 

 Vepřové medailonky na portském víně, paprice a šalvěji s opékaným bramborem

Vepřová panenka, mletý koriandr, červená cibule, šalvěj, portské víno, uzená paprika, smetana, opékaný brambor

(Bezlepkové)

165,-

 

Salát s uzeným lososem, ricottou a avokádem

Uzený losos, ricotta, avokádo, citronová kůra, vinaigrette, salátové lůžko

(Bezlepkové)

127,-

 

Domácí sladkosti

 

Nabídku našich štrůdlů, bábovek a lívanců najdete ve stálém jídelním lístku

 

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.