21. 11. 2014

Francouzská rybí polévka s vínem a rajčaty zapeč brambory

Vývar z mořských ryb, rajčata, bílé víno, cibule, česnek, kořenová zelenina, bouquet garni (Bezlepkové)

45,-

 

Zelná polévka s uzeným masem a maďarskou klobásou

Bílé zelí, uzené maso a kosti, klobáska z maďarských specialit na Pekařské ulici, cibule, česnek, kořenová zelenina, brambory, kmín, paprika mletá

(Bezlepkové)

45,-

 

Losos pečený na bylinkách s Crème fraîche, vařený brambor

Losos norský, Crème fraîche 38%, cibule, česnek, hladkolistá petržel, brambory (Bezlepkové)

129,-

 

Zapečené brambory s cuketou, paprikami, mozzarellou a vejcem

Cukety, papriky, cibule, česnek, mozzarella, vejce, bylinky, brambory (Bezlepkové)

84,-

Husí škvarky (100g)

(Bezlepkové)

87,-

Husí játra špikovaná mandlemi a hřebíčkem v husím sádle (250g)

(Bezlepkové)

116,-

Jelení medailonky s perníkovou  omáčkou  a salátkem

275,-

 

Salát s gorgonzolou, hruškami a vlašskými ořechy

Směs salátových listů, rukola, medový vinaigrette, gorgonzola, hruška, vlašské ořechy

(Vegetariánské, bezlepkové)

118,-

 

Domácí sladkosti:

 

Lívance s dušenými jablky        78,-

Lívance s dýňovým kompotem 78,-

 

Přílohy:

Vařené brambory                        25,-

Bramborová kaše                       30,-

Opékané brambory                     35,-

Arabský chleba 2ks                    25,-

Bramborové lokše 2ks               40,-

Košík pečiva                                 10,-

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.