20. 11. 2014

Zelná polévka s uzeným masem a maďarskou klobásou Pomalu pečená krkovička na bílém víně a citrónech s petrželkovým bramborem

Bílé zelí, uzené maso a kosti, klobáska z maďarských specialit na Pekařské ulici, cibule, česnek, kořenová zelenina, brambory, kmín, paprika mletá

(Bezlepkové)

45,-

 

Pečená krkovička na citrusech a bílém víně s vařeným bramborem

Krkovička, cibule, česnek, dijonská hořčice, citróny, bílé víno, brambory

(Bezlepkové)

98,-

 

Pečený bůček s asijskou marinádou a jasmínovou rýží

Vepřový bok, cukr, limeta, citronová tráva, zázvor, sójová, ústřicová omáčka, koriandr, cibule, česnek, rýžové víno, jasmínová rýže

(Bezlepkové)

93,-

 

Lokše plněné červeným zelím a muškátovou dýní

Bramborové lokše, červené zelí, cibule, muškátová dýně, máslo

(Vegetariánské)

89,-

 

Husí škvarky (100g)

(Bezlepkové)

87,-

 

Husí játra špikovaná mandlemi a hřebíčkem v husím sádle (250g)

(Bezlepkové)

116,-

 

Jelení medailonky s perníkovou  omáčkou  a salátkem

275,-

 

Salát s gorgonzolou, hruškami a vlašskými ořechy

Směs salátových listů, rukola, medový vinaigrette, gorgonzola, hruška, vlašské ořechy

(Vegetariánské, bezlepkové)

118,-

 

Domácí sladkosti:

 

Lívance s dušenými jablky        78,-

Lívance s dýňovým kompotem 78,-

 

Přílohy:

Vařené brambory                        25,-

Bramborová kaše                       30,-

Opékané brambory                     35,-

Arabský chleba 2ks                    25,-

Bramborové lokše 2ks               40,-

Košík pečiva                                 10,-

 

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.