19. 2. 2014

Kuřecí vývar s pórkem a nočky

Kuřecí vývar z kuřat z českého chovu, kořenová zelenina, cibule, pórek, bramborové nočky

(Bez noků bezlepkové)

35,-

 

Bramborový gratin s bio hovězím masem

Bio hovězí maso ze Sklizena, sušená rajčata, bílé víno, mrkev, celer, rajčata, cibule, brambory z Horních Dubňan, bešamel, sýr gouda, tymián

97,-

 

Květákové suflé s cuketou, sýrem gruyére a polentou

Květák, cuketa, cibule, bílkový sníh, žloutky, hladká mouka, sýr gouda, sýr gruyére

(Vegetariánské)

89,-

 

Týdenní nabídka

Vepřové medailonky na portském víně, paprice a šalvěji s opékaným bramborem

Vepřová panenka, mletý koriandr, červená cibule, šalvěj, portské víno, uzená paprika, smetana, opékaný brambor

(Bezlepkové)

165,-

 

Salát s uzeným lososem, ricottou a avokádem

Uzený losos, ricotta, avokádo, citronová kůra, vinaigrette, salátové lůžko

(Bezlepkové)

127,-

 

Domácí sladkosti

 

Domácí medovník

45,-

 

Nabídku našich štrůdlů, bábovek a lívanců najdete ve stálém jídelním lístku

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.