19.12.2013

danci 

Kuřecí vývar s pórkem

Kuřecí vývar, kuřecí maso, pórek, kořenová zelenina, brambory

(Bezlepkové)

35,-

 

Pečené marinované dančí žebro s opékanými bramborami

Dančí žebro, cibule, rozmarýn, med, česnek, brambory

(Bezlepkové)

118,-

 

Pečený dančí hřebínek s opékanými bramborami

Dančí kotleta s kostí, česnek, cibule, jalovec, bobkový list, červené víno, brambory

(Bezlepkové)

145,-

 

Kapustovo-cuketové placky s vařeným bramborem

Kapusta, cuketa, tymián, česnek, majoránka, brambory

(Vegetariánské)

79,-

 

Týdenní nabídka

 

Steak z kachních prsou na portském víně a rozmarýnu se švestkovou omáčkou a pečeným bramborem

Kachní prsa, rozmarýn, portské víno, švestky, brambory z Dolních Dubňan

(Bezlepkové)

168,-

 

Salát z  pečené zeleniny marinované v bylinkovém oleji

Fenykl, mrkev, červená cibule, cherry rajčata, směs salátových listů, olivový olej extra virgin., citronová šťáva, mletý koriandr, česnek, oregano

(Bezlepkové, Veganské)

98,-

 

Domácí paštika s husími játry a armagnacem

Husí játra, vepřový lalok, armagnac, cibule

75g……………………………………70,-

135g……..…………….……………115,-

 

Domácí sladkosti:

 

Koláč z lineckého těsta s kiwi a mandlemi

35,-

 

Domácí lívance s banány, čokoládou a zakysanou smetanou

68,-

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.