18. 12. 2014

daněkHovězí vývar s hráškem a nudličkami

Vývar z hovězích kostí a masa, cibule, mrkev, petržel, celer, bouquet garni, hrášek, vaječné těstoviny – mouka, vejce

(Bez nudlí bezlepkové)

45,-

 

Dančí ragú s krupicovými nočky

Dančí maso, cibule, česnek, císařská slanina, červené víno Frankovka pánů Trpělky a Oulehly, bobkový list, tymián, krupice, mouka, vejce, mléko, hladkolistá petržel

109,-

 

Kofty z bio hovězího masa s arabským kořením, zelenými fazolkami a jasmínovou rýží

Bio hovězí maso ze Sklizena, cibule, česnek, cumin, koriandr, kouřové chilli, mandle, skořice, zelené fazolky, jasmínová rýže

(Bezlepkové)

107,-

 

Čerstvá italská pasta s houbovou omáčkou a parmazánem

Čerstvá italská pasta – Pappardelle (mouka, vejce), cibule, česnek, lesní hřiby, smetana, máslo, parmazán

(Vegetariánské)

89,-

Vepřové medailonky obalené  prosciuttem

Vepřová panenka, tymián, rozmarýn,  prosciutto crudo, salátek

(bezlepkové)

169,-

 

Salát s uzeným lososem, ricottou a avokádem

Uzený losos, ricotta, avokádo, citronová kůra, vinaigrette, salátové lůžko (bezlepkové)

128,-

 

 

Domácí sladkosti:

Broskvový koláč se smetanou      35,-

Lívance s karamelizovanou

 hruškou                                           78,-

Lívance s dušenými jablky            78,-

Lívance s dýňovým kompotem    78,-

 

Přílohy:

Vařené brambory                           25,-

Bramborová kaše                          30,-

Opékané brambory                        35,-

Arabský chleba 2ks                        25,-

Košík pečiva                                    10,-

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.