18. 12. 2013

Mrkvovo – fenyklový krém

Zeleninový vývar, mrkev, fenykl, smetana, máslo

(Vegetariánské, bezlepkové)

35,-

 

Pečené kuřecí čtvrtky s bramborovým pyré

Celé zadní kuřecí čtvrtky, čerstvý rozmarýn a tymián, cibule, česnek, brambory z farmy v Dolních Dubňanech, mléko, máslo

(Bezlepkové)

89,-

 

Rizoto s dančím ragú

Neuvěřitelně lahodné na porci připravované.

Dančí kýta, rýže Vialone Nano, řapíkatý celer, mrkev, cibule, rajčatový protlak, dančí vývar, máslo, parmazán, bílé a červené víno

(Bezlepkové)

119,-

 

Zeleninové krupoto s česnekem a majoránkou

Ječné kroupy, mrkev, celer, petržel, cibule, česnek, majoránka

(Bezlepkové, vegetariánské)

68,-

Týdenní nabídka

 

Steak z kachních prsou na portském víně a rozmarýnu se švestkovou omáčkou a pečeným bramborem

Kachní prsa, rozmarýn, portské víno, švestky, brambory z Dolních Dubňan

(Bezlepkové)

168,-

 

Salát z  pečené zeleniny marinované v bylinkovém oleji

Fenykl, mrkev, červená cibule, cherry rajčata, směs salátových listů, olivový olej extra virgin., citronová šťáva, mletý koriandr, česnek, oregano

(Bezlepkové, Veganské)

98,-

 

Domácí paštika s husími játry a armagnacem

Husí játra, vepřový lalok, armagnac, cibule

75g……………………………………70,-

135g……..…………….……………115,-

 

Domácí sladkosti:

Koláč z lineckého těsta s kiwi a mandlemi

35,-

 

Domácí lívance s banány, čokoládou a zakysanou smetanou

68,-

Domácí lívance se zkaramelizovanou hruškou, skořicí a zakysanou smetanou

68,-

 

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.