18. 11. 2014

 

Minestrone s pečenými fazolemi a mozzarellouartyčok

Květák, růžičková kapusta, řapíkatý celer, cibule, česnek, kořenová zelenina, rajčata, pečené bílé fazole, mozzarella

(Vegetariánské bezlepkové)

45,-

 

Bio hovězí polpety v rajčatové omáčce s pečenou polentou

Bio hovězí maso ze Sklizena, oregano, bazalka, česnek, rajčata, řapíkatý celer, cibule, kukuřičná polenta, máslo

(Bezlepkové)

98,-

 

Čerstvá pasta s peperonatou a artyčokovým pestem

Papriky, rajčata, cibule, česnek, bazalka, hladkolistá petržel, artyčoky, extra vergine slunečnicový olej, čerstvá pasta – Tagliolini, parmazán

(Vegetariánské)

93,-

 

Husí škvarky (100g)

(Bezlepkové)

87,-

 

Husí játra špikovaná mandlemi a hřebíčkem v husím sádle (250g)

(Bezlepkové)

116,-

Jelení medailonky s perníkovou  omáčkou  a salátkem

275,-

 

Salát s gorgonzolou, hruškami a vlašskými ořechy

Směs salátových listů, rukola, medový vinaigrette, gorgonzola, hruška, vlašské ořechy

(Vegetariánské, bezlepkové)

118,-

 

Domácí sladkosti:

Lokše  s mákem a povidly      35,-

Lívance s dušenými jablky        78,-

Lívance s dýňovým kompotem 78,-

 

Přílohy:

Vařené brambory                        25,-

Bramborová kaše                       30,-

Opékané brambory                     35,-

Arabský chleba 2ks                    25,-

Bramborové lokše 2ks               40,-

Košík pečiva                                 10,-

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.