16. 12. 2013

Denní menu

16. 12. 2013

 

Sečuánská polévka

Černé houby, rýžové nudle, kuřecí vývar, kuřecí maso, bambusové výhonky, zázvor, vejce, sójová omáčka, ocet, eszamový olej, jarní cibulka

35,-

 

Kofty s jehněčím masem a jogurtovou omáčkou s tahini, arabský chleba

Jehněčí maso, hovězí maso, jogurt, tahini, citronová šťáva, mletý koriandr, čerstvý koriandr, římský kmín, petržel

96,-

 

Dhal z červené čočky s arabským chlebem

Červená čočka, zázvor, kurkuma, česnek, cibule, mletý koriandr, čerstvý koriandr, římský kmín, chilli (Vegetariánské)

84,-

 

Týdenní nabídka

 

Steak z kachních prsou na portském víně a rozmarýnu se švestkovou omáčkou a pečeným bramborem

Kachní prsa, rozmarýn, portské víno, švestky, brambory z Dolních Dubňan

(Bezlepkové)

168,-

 

Salát z  pečené zeleniny marinované v bylinkovém oleji

Fenykl, mrkev, červená cibule, cherry rajčata, směs salátových listů, olivový olej extra virgin., citronová šťáva, mletý koriandr, česnek, oregano

(Bezlepkové, Veganské)

98,-

 

Domácí paštika s husími játry a armagnacem

Husí játra, vepřový lalok, armagnac, cibule

75g……………………………………70,-

135g……..…………….……………115,-

 

Domácí sladkosti:

Domácí lívance s banány, čokoládou a zakysanou smetanou

68,-

 

Domácí lívance se zkaramelizovanou hruškou, skořicí a zakysanou smetanou

68,-

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.