16. 10. 2013

Vegetariánský boršč
Řepa, zeleninový vývar, zakysaná smetana, kopr, bobkový list, nové koření
(Bezlepkové)
35,-

Vepřová pečeně se zadělávanou kedlubnou, opečené brambory
Vepřové maso, cibule, máslo, smetana, kedlubna, brambory
(Bezlepkové)
88,-

Brambora plněná modrým sýrem a ořechy
Francouzský sýr Montboissie, sušená rajčata, směs ořechů, strouhanka, červená cibule, parmezán, petrželka, brambora
(Vegetariánské)
76,-

Steak a obědový salát týdne

Steak z vepřové kotlety na medové hořčici s opékaným bramborem a salátem
Vepřová kotleta, medová hořčice, salát, opékané brambory
(Bezlepkové)
118,-

Skandinávský salát s lososem
Marinovaný losos (sůl, cukr, kopr, křen), rukola, špenát, rajčata, brambory, jarní cibulka
(Bezlepkové)
106,-

Domácí jelení paštika s foie gras
(Jelení maso, husí játra foie gras, armagnac)
75g    75,-
135g    125,-

Domácí sladkosti

Hrušková galetta se šlehačkou
35,-

Pařížský banán smažený na másle s belgickou čokoládou, vaječným koňakem a šlehačkou
78,-

Domácí lívance s banány a čokoládou
68,-

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.