14. 10. 2013

Korejská játrová polévka se zelím
Husí játra, kuřecí vývar, zelí
(Bezlepkové)
35,-

Kuře dušené v kokosové omáčce s ananasem a jasmínovou rýží
Kuřecí prsa, česnek, cibule, rajčata, kokosové mléko, ananas, rybí omáčka, jasmínová rýže
(Bezlepkové)
85,-

Smažené podzimní závitky s rýží a sladkou chilli omáčkou
Mrkev, kedluben, jarní cibulka, chilli papričky, česnek, zázvor, žampiony, zelí, rýžový papír, jasmínová rýže, chilli omáčka
(Bezlepkové, Vegetariánské)
77,-

Steak a obědový salát týdne:

Steak z vepřové kotlety na medové hořčici s opékaným bramborem a salátem
Vepřová kotleta, medová hořčice, salát, opékané brambory
(Bezlepkové)
118,-

Skandinávský salát s lososem
Marinovaný losos (sůl, cukr, kopr, křen), rukola, špenát, rajčata, brambory, jarní cibulka
(Bezlepkové)
106,-

Domácí jelení paštika s foie gras
(Jelení maso, husí játra foie gras, armagnac)
75g/135g……………75,-/125,

Domácí sladkosti:

Domácí lívance s višněmi a čokoládou
68,-
Domácí lívance s banány a čokoládou
68,-

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.