11. 10. 2013

Krémová rybí polévka s parmazánovým krutonem

Vývar z lososa, tuňáka malého, chobotnic, kořenová zelenina, cibule, pórek, fenykl, smetana, bílé pečivo, parmazán

(Bez krutonu bezlepkové)

35,-

 Filet ze pstruha na másle s citronovou holandskou omáčkou, praženými lístky šalvěje

Filet ze pstruha na másle s citronovou holandskou omáčkou, praženými lístky šalvěje a petrželovým bramborem

Pstruh duhový, máslo, žloutek, olivový olej extra vergine, citronová šťáva, šalvějové lístky, brambory z farmy v Dolních Dubňanech, hladkolistá petržel

(Bezlepkové)

122,-

 Květák po římsku s petrželovým bramborem

Květák po římsku s petrželovým bramborem

Květák, černé olivy, rajčata, česnek, cibule, hladkolistá petržel, římský kmín, brambory, máslo

(Vegetariánské, bezlepkové)

82,-

 

Jelení burger s cibulovým relišem v domácí housce, opékaný brambor

Jelení maso (125 g)

138,-

 

Domácí jelení paštika s foie gras

(Jelení maso, husí játra foie gras, armagnac)

75g…………………………………….. 75,-

135g………………………………….. 125,-

 

Steak a obědový salát týdne

 

Steak z panenky divočáka na portském víně s černou jeřabinou a opékaným bramborem
Panenská svíčková z divočáka 2oog , černá jeřabina – aronie

(Bezlepkové)

258,-

 

Fenyklový salát s prosciuttem, vaječnou omeletou a lanýžovým dresinkem

Fenykl, prosciutto crudo, vejce, mléko, výběr salátových listů, olivový olej extra vergine, citron, lanýžový med, vinaigrette

(Bezlepkové)

125,-

 

 Domácí sladkosti:

 

Dýňový koláč

35,-

 

Domácí lívance s višněmi a čokoládou

68,-

 

Domácí lívance s banány a čokoládou

68,-

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.