10.12.2014

10. 12. 2014 Miso polevka se smaženým tofu Sojové daši, zeleninový vývar, celer, mrkev, cibule, petržel, chilli, vejce,žampiony, výhonky, tofu (Vegetariánské, bezlepkové) 45,- Slepičí vývar s estragonem, tarhoňou a drožďovým knedlíčkem Vývar ze slepice, cibule, kořen celeru, mrkev, petržel, estragon, smetana, mouka , vejce, droždí, cibule, zelená petrželka (Bez tarhoňe a knedlíčků bezlepkové) 45,- Hovězí po sečuansku s rýžovými nudlemi Hovězí zadní, cibule, mrkev, zazvor, česnek, ryžové víno, arašídový olej, omáčka sojová a hoi-sin, rýžové nudle 98,- Humus z cizrny a červené čočky s arabským chlebem a salatem z mrkve, pomeranče a máty Cizrna, sezamová pasta, římský kmín, olovový olej, citron, mrkev, máta, pomeranč (Vegetariánské-bezlepkové) 88,- Čekankové listy plněné ricottou a ořechy s polentou Čekankové puky, česnek, bazalka, ricotta, vlašské ořechy, parmazán, máslo, mléko, kukuřičná mouka (Vegetariánské-bezlepkové) 98,-

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.