Víkendové menu 15. – 16. 2. 2014

Travestie show
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
Hlíva ústřičná z chráněné dílny v Tuřanech, zeleninový vývar, cibule, česnek, paprika, majoránka
(Vegetariánské, bezlepkové)
35,-

Lasagne s bio hovězím
Bio hovězí ze Sklizeno, kořenová zelenina, česnek, cibule, červené víno, rajčata, bešamel, lasagne, bazalka, parmazán
112,-

Houbové lasagne
Žampiony, hlíva ústřičná, cibule, česnek, rajčata, parmazán, bešamel, oregano, lasagne
(Vegetariánské)
106,-

Kapr po sečuánsku s jasmínovou rýží
Kapr, chilli, koriandr, rýžové víno, sójová omáčka, kuřecí vývar, škrob, jasmínová rýže
106,-

Vietnamské závitky hoi-sin s jasmínovou rýží a chilli omáčkou nebo rybí omáčkou
Rýžové nudle, pórek, hlíva ústřičná, rýžový papír, koriandr, chilli (Vegetariánské s chilli omáčkou)
98,-

Týdenní nabídka

Vepřové medailonky na portském víně, paprice a šalvěji s opékaným bramborem
Vepřová panenka, mletý koriandr, červená cibule, šalvěj, portské víno, uzená paprika, smetana, opékaný brambor
(Bezlepkové)
165,-

Salát s uzeným lososem, ricottou a avokádem
Uzený losos, ricotta, avokádo, citronová kůra, vinaigrette, salátové lůžko
(Bezlepkové)
127,-

Domácí sladkosti

Nabídku našich štrůdlů, bábovek a lívanců najdete ve stálém jídelním lístku

Tento příspěvek byl zařazen do Denní menu. Přidat trvalý odkaz do záložek. Komentáře i trackbacky jsou nyní uzavřeny.